Saveti i trikovi za stručnu ugradnju izolacije

Renovacija za profesionalce

Isprobajte naš alat za vizualizaciju projekta

ROCKWOOL kamena vuna. Materijal koji radi naporno kao i vi.

Kamena vuna ROCKWOOL je jedinstveni građevinski materijal sa širokim spektrom različitih karakteristika. Kao profesionalni izvođač radova, uvek se možete pouzdati u nju da će vam pomoći isporučiti najkvalitetniji projekt svojim klijentima. 

ROCKWOOL kamena vuna je materijal koji:

  • je jednostavan za instalaciju 
  • Ima postojane performanse već decenijama
  • Reguliše temperaturu i smanjuje račune za energiju
  • Smanjuje neželjenu buku
  • je otporan na vatru, vlagu i plesan.

Neki kupci će se fokusirati samo na vidljive delove renovacije, kao što su boje, oprema i završna obrada. Međutim, dugoročno je važniji osećaj klijenta u prostoru. Zato pokušajte da pomognete svom klijentu da pogleda ispod površine i shvati da je idealno vreme da razmisli o izolaciji upravo kada se objekat renovira. Budući da kamena vuna ROCKWOOL reguliše temperaturu prostorije, ostavljajući je ugodno toplom zimi i hladnom leti, odnosno, mirnom i sigurnom tokom cele godine, vaši klijenti biće jednako zadovoljni komforom u objektu kao i njegovim izgledom.

Postoji mnogo razloga zašto je kamena vuna prvi izbor izolacionog materijala za veliki broj profesionalaca. Svestran, ekonomičan, prirodan, može se potpuno reciklirati, neuporedivo otporan na vatru, a uz malo profesionalnog znanja, vrlo je jednostavna za ugradnju. 

  • Kao i kod svakog projekta, planirajte unapred. Izmerite površine koje izolujete i izrežite izolaciju. Vodite računa da nosite odgovarajuću opremu, rukavice i naočare za rad sa kamenom vunom.
  • ROCKWOOL izolacioni materijali lako se mogu seći nožem i lako se podešavaju. Budući da ROCKWOOL proizvodi mogu lako popuniti sve praznine, instalacija je minimizirana verovatnoćom ostavljanja neefikasnih šupljina u izolaciji.
  • Ako instalirate ROCKWOOL proizvode na postojeću izolaciju, pobrinite se da se postojeća izolacija ne zgnječi ili smanji. ROCKWOOL izolacija od kamene vune zadržava svoj oblik i čvrstoću uprkos promenama temperature i vlažnosti te bi, ako se pravilno postavi u skladu sa specifikacijama, zadržala performanse tokom celog upotrebnog veka zgrade.
  • Za informacije o količini izolacije koju trebate naručiti, molimo vas da pogledate specifikacije u troškovniku i možete da kontaktirate podršku za naše distributere te naš tim za prodaju i tehnički pregled.
  • ROCKWOOL izolacija se lako može iseći dugim nožem ili izolacionim pinovima koje možete kupiti u prodavnicama "uradi sam". 
denk breder, naden plakken kost tijd, construction, construction site, construction worker

Više saveta i sadržaja za rast poslovanja:

renovation, craftsman, homeowner,

01

Saveti i trikovi za efikasno komuniciranje sa klijentima

Zahvaljujući vama i ROCKWOOL proizvodima, vaši klijenti biće zadovoljni u svom objektu.

Saznajte više
stonewool, stone wool, material, slab, board, germany

02

Zašto odabrati ROCKWOOL izolaciju od kamene vune?

ROCKWOOL nudi rešenja za svaki tip konstrukcije.

Saznajte više
thermocheck, thermography, tool, ipad on a desk, germany

03

Vizualizacija projekta

Pogledajte naš online alat koji vizuelizuje primenu ROCKWOOL proizvoda.

Saznajte više

Pronađite dokumentaciju koja vam je potrebna:

Pronađite najbližeg ROCKWOOL distributera:

search

Showing
Offices & Factories near you