Svi ROCKWOOL proizvodi

Izrađujemo i isporučujemo ceo niz pametnih i održivih izolacionih proizvoda za građevinsku industriju koji se temelje na inovativnoj tehnologiji proizvodnje kamene vune.

Preuzmite katalog proizvoda

Pronađite pravi proizvod

Izaberite područje primene ili koristite padajući meni kako biste pronašli pripadajuće proizvode.

Fasade

Spoljni zidovi ili fasada zgrade osim što stvaraju prvi utisak, takođe štite ukućane od uticaja iz okoline. ROCKWOOL nudi niz rešenja za toplotnu, zvučnu i protivpožarnu izolaciju kontaktnih i ventilisanih fasada.

Pogledaj proizvode
facade, wall, wall insulation, etics, multi-family house, multi-family home, wdvs, austria

Zidovi

Nudimo niz rešenja za toplotnu, zvučnu i protivpožarnu zaštitu unutrašnjih zidova, bilo da izolirate pregradne zidove ili izolirate spoljne zidove sa unutrašnje strane.

Pogledaj proizvode
Rockzero, Denmark, intelligent walls, family house, reference case

Krovovi

Izolacija krova zgrade je jedan od najboljih načina da se poboljšaju toplotna, zvučna i protivpožarna svojstva objekta. Pružamo rešenja i za nove i obnovljene krovove, za potkrovlja i ostale različite vrste gradnje. Upoznajte pobliže naše proizvode za izolaciju krova.

Pogledaj proizvode
photos, germany, schrägdach broschüre, house, pitched roof, BuR

Podovi i plafoni

Izolacija podova i plafona važna je za smanjenje buke, sprečavanja neželjenog gubitka toplote između spratova i održavanje prijatne atmosfere u unutrašnjosti vašeg doma. ROCKVOOL nudi rešenje je za svaki tip gradnje podova i plafona.

Pogledaj proizvode
People, Humans, Indoor, Home, Eating

HVAC i Zaštita od požara

Izolacija sistema grejanja, ventilacije i klimatizacije (HVAC) zgrade je važna zbog toga što kanali i cevi prenose toplotu, ali i buku i dim, pa i požar.

Pogledaj proizvode
engineer, worker, safety, helmet, process, pipe, pipeline, industry, refinery, oil, industrial, plant, ProRox

Most viewed