Vodeći proizvođač rešenja na bazi kamene vune

Vodeći proizvođač rešenja na bazi kamene vune

ROCKWOOL Grupa

ROCKWOOL Grupa je vodeći proizvođač izolacionih materijala od kamene vune. Nudimo široku paletu visokokvalitetnih i održivih izolacionih proizvoda za građevinsku industriju. Kamena vuna je svestran materijal koji se temelji na jednom od prirodnih resursa – vulkanskoj steni.

To čini temelj poslovanja ROCKWOOL Grupe:

Izolacije
• Izolacija zgrada
• Industrijska i tehnička izolacija za primenu u procesnoj industriji i pomorskoj i ofšor delatnosti
• Rešenja po meri za industrijsku namenu

Sistemi
• Akustični spušteni plafoni i zidovi
• Sistemi za oblaganje
• Hortikulturalna rešenja
• Specijalna vlakna za industrijsku upotrebu
• Sistemi za regulisanje vibracija i buke

Naši izolacioni proizvodi temelje se na inovativnom tehnološkom procesu što nas danas čini vodećim proizvođačem izolacije od kamene vune. Naša stručnost nam omogućava da se uhvatimo u koštac sa najvećim izazovima današnjice na području održivosti i razvoja, bilo da se radi o potrošnji energije, zagađenju bukom ili otpornosti na požar, nestašici vode ili poplavama.

Deo ROCKWOOL Grupe je takođe i niz sestrinskih kompanija koje nude specijalna rešenja za hortikulturu, pomorske i ofšor delatnosti.

Globalna prisutnost

Naši proizvodi su zastupljeni širom sveta. Grupu čini 27 fabrika na tri kontinenta (Evropa, Severna Amerika i Azija) uz mrežu prodajnih mesta, distributera i prodajnih partnera.

Naše proizvode odlikuje jedinstvena kombinacija izuzetnih karakteristika u zaštiti od požara, zvučnih i toplotnih izolacionih svojstava, kao i prepoznata svojstva održivosti.
Naši proizvodi su ugrađeni u različite vrste zgrada, od porodičnih, komercijalnih i industrijskih, prestižnih i značajnih projekata poput Ajfelovog tornja, ili obnova bolnica, inovativnih modernih koncepata, do projekata koji su izgrađeni da bi pružali sigurna utočišta i prkosili surovim uslovima.

ROCKWOOL Grupa je osnovana 1909. godine i vodeći smo u svetu u proizvodnji kamene vune i stvaranju održivih rešenja koja štite živote, imovinu i životnu sredinu, danas i ubuduće.

ROCKWOOL Grupa je osnovana 1909. godine i vodeći smo u svetu u proizvodnji kamene vune i stvaranju održivih rešenja koja štite živote, imovinu i životnu sredinu, danas i ubuduće.

Back