Rešenje za ceo životni vek građevine

Rešenje za ceo životni vek građevine

Prednosti KAMENE VUNE: Trajnost

Ništa ne traje duže od čvrstog kamena. Zbog toga se izolacija od kamene vune neće skupljati, neće se pomerati i neće se drobiti. Zapravo, ROCKWOOL izolacija je toliko trajna da će održati svoju efikasnost do kraja životnog veka zgrade.


Dugotrajna efikasnost

Svi naši proizvodi od kamene vune su napravljeni od vulkanske stene, što ih čini prirodno stabilnim i otpornim na promene dimenzija. Naša izolacija od kamene vune može da se koristi i za izradu proizvoda koji treba da izdrže dugotrajna opterećenja ili veliki teret. Jedinstvena fizička struktura kamene vune čuva svoj oblik što omogućava da proizvodi budu kontinuirano efikasni i nepromenjeni decenijama.

Unapređenje efikasnosti toplotne izolacije

ROCKWOOL proizvodi od kamene vune imaju odlična toplotna svojstva zahvaljujući malim vazdušnim jastucima zarobljenim u vlaknastoj strukturi izolacionih ploča. Ugradnja odgovarajućih proizvoda za izolaciju će smanjiti potrebu za grejanjem prostora zimi, a tokom leta će enterijer biti hladniji, što znatno umanjuje potrošnju, a time i troškove za energiju. U kombinaciji sa trajnošću koja je jednaka životnom veku zgrade, sve to ROCKWOOL izolaciju čini veoma isplativim i održivim rešenjem. Pročitajte više o dodatnim prednostima izbora kamene vune.


Novogradnja i preuređenje

ROCKWOOL izolacija nije namenjena isključivo za novogradnju. Dobar način za unapređenje toplotne izolacije na postojećim zgradama je postavljanje spoljnjih izolacionih obloga. Samo postavljanje izolacije prilikom obnove se izvodi bez potrebe za iseljavanjem stanara koji će godinama uživati u pogodnostima umanjenih računa za energiju. Saznajte više o ROCKWOOL fasadnim sistemima.

Otkrijte mnoge prednosti kamene vune

Odlična akustika
Odlična akustika

Odlična akustika

Saznajte više
Neprevaziđena zaštita od požara
Neprevaziđena zaštita od požara

Neprevaziđena zaštita od požara

Saznajte više
Održivi materijali
Održivi materijali

Održivi materijali

Saznajte više
Back