Oslobodili smo prirodnu moć kamena da bismo obogatili moderan život.

Oslobodili smo prirodnu moć kamena da bismo obogatili moderan život.

NAŠE VREDNOSTI SU ZAPISANE U KAMENU

Predano radimo da bismo vam olakšali izazove modernog života. Koristeći kamen, nepresušnu prirodnu sirovinu, ostavljate trajan trag kroz generacije. Od učionica do stadiona, domova do znamenitosti, koristimo zgrade, ne samo za snove, već i za njihovo ostvarenje – samo da svet učinimo boljim mestom.

Ovu predanost smo zapisali u kamenu.

Asortiman proizvoda ROCKWOOL Grupe pogodan je za rešavanje velikog dela aktuelnih izazova u vezi sa održivošću i razvojem danas.

Od potrošnje energije do zagađenja bukom, nestašice vode do poplava, rešenja koja nudimo pomažu korisnicima naših proizvoda i usluga da se suoče sa najvećim problemima modernog života.

Raznolikost naših proizvoda ukazuje na potrebe u svetu, usput pomažući našim
partnerima u smanjenju sopstvenog negativnog uticaja na životnu sredinu.

Vrednosti

Naše vrednosti su osnova naše filozofije upravljanja, našeg razmišljanja i delovanja. One nam:

  • omogućavaju brzo i efikasno obavljanje svojih poslova i donošenje odluka bez suvišne birokratije.
  • određuje način našeg poslovanja, naše saradnje i kako želimo da nas naša okolina doživljava.
  • određuje nivo kvaliteta načina na koji se ponašamo unutar granica programa „Načela upravljanja” i Politika Grupe. 

Iskrenost

Iskreni smo tako što smo verni sebi i u interesu Grupe na isti način pristupamo svojoj okolini. Trudimo se da uočimo moguće poteškoće.

Odgovornost

Odgovorno delujemo tako što poštujemo interese svih svojih partnera. U svakom trenutku odgovorni smo za svoje postupke, svesni da smo ambasadori ROCKWOOL Grupe i predstavnici vrednosti robne marke.

Efikasnost

Efikasni smo tako što ne žurimo u iscrpnoj pripremi, budući da ona predstavlja značajan korak koji nas vodi bliže našim ciljevima. Nakon što donesemo odluku, brzo je izvršavamo prema sloganu „dela, a ne reči” i komuniciramo u skladu sa time. 

Strast

Strastveni smo tako što verujemo u ono što radimo i ponosimo se time. Utičemo na svoju okolinu iznutra kao i spolja, sa energijom koja pokazuje da nam je stalo do našeg posla, naših kolega, klijenata i partnera.


Preduzetništvo

Gajimo preduzetnički duh tako što neprekidno tražimo nove prilike i načine za poboljšanje i uspeh. U svakom delu organizacije podstičemo jedni druge u razvoju novih ideja i njihovom sprovođenju. Prihvatamo činjenicu da su greške uvek moguće.

 

Back