Područja primene ROCKWOOL proizvoda

ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o. svojim proizvodima pokriva tržište Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Glavno područje poslovanja preduzeća ROCKWOOL ADRIATIC je toplotna i protivpožarna izolacija za zgradarstvo i industriju.


 

Izolacija za zgradarstvo

ROCKWOOL kamena vuna primenjuje se kao protivpožarna, zvučna i toplotna izolacija u svim delovima konstrukcije zgrade.

Izolacija za ravni krov

 

ROCKWOOL kamena vuna koristi se kao toplotna, zvučna i protivpožarna izolacija ravnih krovova gdje je hidroizolaciona membrana iznad toplotne izolacije. Prilagođena je za sve vrste membrana, kao npr. PVC, TPO, bitumen i druge.  U ponudi za ravni krov ističemo jedinstvene na tržištu izolacione ploče sa dve gustine.

Proizvodi za izolaciju ravnog krova

Izolacija za fasade - kontaktne i ventilisane

 

ROCKWOOL kamena vuna odlična je protivpožarna i zvučna izolacija za svaku fasadu. Nudimo različite proizvode za kontaktne fasadne sisteme (ETICS) kao i za ventilisane fasade.

Proizvodi za izolaciju kontaktnih fasada (ETICS)

Proizvodi za izolaciju ventilisanih fasada

Izolacija za unutrašnju ugradnju

Primena ROCKWOOL

kamene vune unutar ovog segmenta odnosi se na izolovanje pregradnih zidova, potkrovlja, kosih krovova i podova. Glavne prednosti ROCKWOOL kamene vune u ovom segmentu su apsorpcija zvuka i zaštita od požara.

Proizvodi za izolaciju pregradnih zidova

Proizvodi za izolaciju podova

Izolacija za grejanje, hlađenje i ventilaciju

ROCKWOOL kamena vuna primenjuje se za izolovanje različitih vrsta cevi i kanala za ventilaciju, grejanje i hlađenje. U tom segmentu uvek se radi o izolovanju cevi visokih temperatura, a kamena vuna ima tačku topljenja iznad 1000°C.

Proizvodi za izolaciju cevi i klima kanala